Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA HAYVAN AMBULANSI DEVREYE GİRİYOR

BURDUR’DA HAYVAN AMBULANSI DEVREYE GİRİYOR

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hayvan Hastanesi, henüz proje aşamasında olan Gezici Hayvan Kliniği Projesi kapsamında, yerinde tedavi edilemeyen hastalar, MAKÜ Hayvan Hastanesi’ne hayvan ambulansı ile getirilecek.

Edinilen bilgiye göre, hayvan ambulansı ile hastaneye getirilen hastaların sahiplerinden yalnızca yakıt gideri talep edilmesi planlanıyor.

Hayvan ambulansı projesine ilişkin gazetemiz muhabirlerine konuşan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Reha Ağaoğlu, “Gezici Hayvan Kliniği ile ahırda yapamayacağımız bir işlem olduğu takdirde, hayvanı hastanemize getirmeyi planlıyoruz. Klinik aracımız ya da başka bir araçla hastayı sadece nakliye ücreti alarak hastanemize getirerek yatışını yapmayı hedefliyoruz. Hastanemizde hem Büyük hayvan hem de küçük hayvan için yataklı servislerimiz var. Hastanemizde hastalarımızı bireysel bir şekilde yatırabileceğimiz bölümlerimiz var. Temiz ve hijyenik bir ortamda bu hastalarımızı tedavi edebiliyoruz.” dedi.

MİNE KAYA – HALE PAK