Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA HAFTAYA 6 FİLM VİZYONA GİRİYOR!

BURDUR’DA HAFTAYA 6 FİLM VİZYONA GİRİYOR!

Burdur’da sinema salonlarında haftaya komediden korkuya, dramdan, animasyona 6 film izleyiciyle buluşacak.

Sosyete Polisi: Axel F

Dedektif Axel Foley, uzun süredir sırdaşı olan birinin zamansız ölümünü araştırmak için kendisini Beverly Hills'in zengin çevresinde geri dönmüş halde bulur.

Çılgın Hırsız 4

Henüz resmi konusu açıklanmayan yapım, "Çılgın Hırsız" serisinin dördüncü filmi

Zuhruf Saye

Ahmet'in karanlık sırlarla dolu gizemli geçmişinin onu ölümcül bir kaderle yüzleştirdiği dehşet verici bir hikâye. Bu karanlık hikâyede ihanet, intikam ve lanet hüküm sürmekte.

Merhamet Hikayeleri

Bir adam kendine çizilmiş kaderin dışına çıkmaya çalışır. Bir polis, eşinin sözde boğulmasından sonra tavırlarını ve kadının ünlü bir ruhani lider olmasını beklediği olağanüstü bir bireyi bulma yolculuğunu anlamlandırmaya çalışır. 

Reyhan

Reyhan'ın (Roshanak Gerami) kocası cinayetle suçlandığında Reyhan kurbanın ailesi ile iyi geçinmeye çalışır. Fakat bir zamanlar Reyhan'ı seven kayınbiraderi, Reyhan'ı yakalayabilmek için Reyhan'ın kocasının idam edilmesini ister. Kayınbiraderinin Reyhan'la flört etmek için evine gittiği gece Reyhan'ın eli kana bular. Reyhan'ın kocasından kaçan kız kardeşi ise merhumun ailesini memnun etmek için yardım edecektir.

Kasırgalar

Deneysel bir hava durumu uyarı sistemini test etmek amacıyla hayatlarını riske atan bir çift fırtına avcısını konu alan 1996 yapımı "Twister" filminin bir yeniden çevirimi.

Melisa Adınısever