Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA FUHUŞ OPERASYONUNDA SON DAKİKA

BURDUR’DA FUHUŞ OPERASYONUNDA SON DAKİKA

Burdur'da fuhuş operasyonunda adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı  

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 2 ay süren çalışmaları sonrasında düzenlenen eş zamanlı operasyonda gazinoda çalışan konsomatrisleri fuhuş yapmaya zorlayan ve müşterilere de imzalattıkları senet ile şantaj yapıp tehdit ettiği belirlenerek gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 2 ay süren çalışmaları sonrasında İl merkezinde, faaliyet gösteren bir gazinoda konsomatris olarak çalışan kadınların para karşılığında fuhuşa zorlandığı, iş yerine gelen müşterilere pazarlandığı ve bazı müşterilere zorla senet imzalatılarak tehdit ve şantajda bulunulduğunun tespit edilmesi üzerine 5 Temmuz günü 5 farklı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda S.K., D.D, L.Ö. ve E.A. isimli 4 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Evlerde yapılan aramalarda şüphelilere ait çok sayıda dijital materyal, 1adet ruhsatsız tüfek, 68 adet fişek, 2 adet muşta ve 1adet uyuşturucu kullanımına yarayan aparat ele geçirildi.


Emniyetteki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan şüpheliler  tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HALE PAK