Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA FİLİSTİN İÇİN ‘HAYIR ÇARŞISI’ AÇILDI

BURDUR’DA FİLİSTİN İÇİN ‘HAYIR ÇARŞISI’ AÇILDI

Burdur’da Genç İHH Lise birimi tarafından Filistin için Hayır Çarşısı açıldı.  Geliri Filistin’e bağışlanacak ‘Hayır Çarşısı’nda çeşitli yemekler ve el işleri yer almakta.

 

Filistin’e destek için bu çarşıyı düzenlediklerini, katılımın iyi olduğunu dile getiren Burdur Genç İHH Lise Birim Sorumlusu Zeynep Aytar: “Geçen haftalarda meydanda hep beraber toplu bir şekilde STK’larımızla kermes düzenlerken daha sonrasında liseli kızlarımızla beraber Filistin’e destek amaçlı kermes düzenlemeye karar verdik. Kermesimiz inşallah hayırlara vesile olur” dedi.

 Burdur İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Çetinkaya kermesin hayırlara vesile olmasını dileyerek: “Bugün yine gündemimiz Gazze. Gazzeli kardeşlerimiz için lisede okuyan öğrencilerimiz bir kermes planlamışlar dernek binamızın önünde kermesimizi gerçekleştiriyoruz. Burada kendi hazırladıkları yemek, el işi gibi ürünleri sergiliyorlar. Kermesimiz hayırlara vesile olsun. Gazzeli kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.” şeklinde konuştu.

Hayır Çarşı'sı bugün saat 17.00'ye kadar devam edecek. 

Hale Pak-H.Nesibe Solak