Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA HALK OTOBÜSÜNÜ GELİN ARABASINA ÇEVİRDİ

BURDUR'DA HALK OTOBÜSÜNÜ GELİN ARABASINA ÇEVİRDİ

Burdur Belediyesi Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde 9 senedir şoför olarak görev yapan Sefer Türkoğlu yolcu taşıdığı otobüsü süsleyerek gelin arabasına dönüştürdü.

Hayatlarını birleştirme kararı alan Ayfer Aktürk ve Sefer Türkoğlu, unutulmaz bir nikah merasimi yaşadı. Sefer Türkoğlu’nun yolcu taşıdığı otobüsü süsleyerek gelin otomobiline dönüştüren çift, nikaha da bu araçla geldi.

“Bu duygu çok farklı”

Sefer Türkoğlu, otobüsü görenlerin hem şaşkınlık hem de beğeniyle karşıladığını belirterek şunları söyledi; “Burdur Belediyesi’ne bağlı halk otobüsü şoförüyüm. Bugün nikâhımız var. Değişiklik olsun istedik. Bu duygu çok farklı. Anlatılabilecek bir şey değil. Cümlelerle telaffuz edebileceğimiz bir şey değil kesinlikle. Alışıldık bir şey olmadığından güzel tepkilerle karşılaştık.”

“Çocuklarımıza anlatacak güzel bir anı kalsın istedik”

Gelin Ayfer Aktürk ise eşi Türkoğlu’nun yaptığı farklı jestten memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Çocuklarımıza anlatacak güzel bir anı kalsın istedik. Kocamın mesleğine saygı duyuyorum aynı şekilde gurur da duyuyorum. Böyle bir şey yaptığı için de mutluyum. En azından değişiklik oldu.” ifadelerine yer verdi.

Nikah töreni boyunca, çiftin yakınları ve arkadaşları da bu özel anlara tanıklık ederek sevinçlerine ortak oldular. Törenin ardından Sefer Türkoğlu ve Ayfer Aktürk, gelin otobüsüyle şehir turu atarak bu günü ölümsüzleştirdi.

 

  

 

Melisa Adınısever-Hale Pak