Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE ŞEHİTLER RAHMETLE ANILDI

BURDUR'DA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE ŞEHİTLER RAHMETLE ANILDI

BURDUR’DA POLİS HAFTASI DOLAYISI İLE ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Burdur’da, Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehitlik ziyaret edildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 180’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehitlikte ziyaret programı düzenlendi. Bugün saat 14.00'de Burdur Şehitliği'nde düzenlenen program, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt tarafından çelenk sunulması ile başladı.

Ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.  Programda Şehitlerimiz için Ulu Cami İmam Hatibi, Kurra Hafız Celalettin Sevimli tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından dua edildi.

KARANFİL BIRAKILDI

Program devamında İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt ve braberinde emniyet teşkilatı tarafından kabir başında dualar okunarak, şehit mezarlarına karanfil bıraktılar.

Porgram sonunda basın mensuplarına konuşan İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt: "Teşkilatımızın 180. kuruluş yönümü münasebetiyle ilk olmamız gereken yerdeyiz. Bütün şehitlerimizden ben Allah razı olsun diyorum. Bu vesileyle de mekanları cennet olsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin diyorum. Şunu unutmasınlar ki; onların açtığı yoldan bu teşkilat her zaman yürüyecektir.

Devletin birliği beraberliği milletimizin idamesi için her türlü şer odağına karşı onların açtığı şehitlik yolundan onu da göze alarak ve isteyerek bütün arkadaşlarımız bir namzet olarak bu mücadelemize devam edeceğiz. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin. Evlatları olarak bu büyük kahraman teşkilat her zaman bu mücadeleyi sürdüreceklerdir. Bundan herkesin emin olmasını isteriz." diyerek Emniyet Teşkilatı'nın 180'inci yılını kutladı.

Hatice Nesibe Solak