Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCESİ ALIŞVERİŞ YOĞUNLUĞU: KALİTEYİ UCUZA ALIN

BURDUR'DA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCESİ ALIŞVERİŞ YOĞUNLUĞU: KALİTEYİ UCUZA ALIN

Burdur'da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Öncesi Alışveriş Yoğunluğu

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına günler kala, Burdur’da öğrenci ve velileri alışveriş heyecanı sardı. Okul kıyafetleri satan mağazalarda yoğunluk artarken, vatandaşlar çocukları için yazlık, kışlık ve mevsimlik okul kıyafeti alışverişi yapıyor.

  

Burdur’da 1990 yılından bu yana hizmet veren Beyazıt Giyim Mağazası, uzun yıllardır Pazar Mahallesi Palas Sokak No: 3 adresinde faaliyet gösteriyor. Burdur’da yer alan tüm okulların kıyafetlerinin satıldığı bu mağaza, aynı zamanda bay-bayan giyim, okul çantası, valiz gibi çeşitli ürünleri de müşterilerine sunuyor. Mağazanın sahibi Ömer Ali Beyazıt, eşi Adile Beyazıt ile birlikte, okulların açılmasına günler kala yaşanan bu yoğunluktan memnun olduklarını belirtti.

"Tatlı Bir Telaş İçindeyiz"

Okul kıyafetlerinin satışında artan talebi değerlendiren Ömer Ali Beyazıt, İnternet Haber Sitesi muhabiri Melisa Adınısever’e verdiği röportajda şunları söyledi: “Şu an tatlı bir telaşımız var tabii. Okulların açılmasına neredeyse günler kaldı. Bu yıl okul kıyafetlerimizin fiyatları, sınıf kategorisine ve parça sayısına göre değişiklik gösteriyor. Ortalama olarak 200 TL ile 1.800 TL arasında bir fiyat aralığı söz konusu. Gelen talepler ve son anda oluşan yoğunluk karşısında, biz de elimizden geldiği kadar ürünlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz.”

"Kaliteyi Ucuza Alın, Beyazıt Giyim’den Alın"

Adile Beyazıt da kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurguladı. Beyazıt konuşmasında; “Okulların açılmasına az bir zaman kala yoğunluk yaşıyoruz. Bu durumdan çok memnunuz. Gelen talepleri karşılamaya çalışıyor, kaliteli ürünlerimizi müşteri ile buluşturuyoruz. Kaliteyi ucuza alın, Beyazıt Giyim’den alın.” dedi.

Melisa Adınısever