Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA DOĞUM GÜNÜNDE 112'Yİ ARAYIP TÜRK BAYRAĞI İSTEYEN NAZAN TEYZEYE POLİSTEN PASTALI SÜRPRİZ

BURDUR'DA DOĞUM GÜNÜNDE 112'Yİ ARAYIP TÜRK BAYRAĞI İSTEYEN NAZAN TEYZEYE POLİSTEN PASTALI SÜRPRİZ

Burdur'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak Türk bayrağı talebinde bulunan 74 yaşındaki Nazan Çimen'in isteği, polis ekipleri tarafından yerine getirildi. Aynı zamanda Nazan Çimen'in doğum günü olan bu özel günde polis ekipleri sürpriz yaparak onu mutlu etti.

Burdur'da yaşayan 74 yaşındaki Nazan Çimen, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak evine Türk bayrağı istedi. Nazan Çimen'in bu isteği, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Şube ekipleri tarafından yerine getirildi. Polis ekipleri, bayrağı teslim etmek için Nazan Çimen'in evine gittiklerinde, Nazan Çimen'in doğum gününü öğrendiler. Bu özel günde sürpriz yapmaya karar verdiler ve pastalı bir sürpriz hazırladılar. Pastayla ve Türk bayrağıyla karşılaşan Nazan Çimen duygulandı ve polis ekiplerine teşekkür etti. Çimen, "Beni çok duygulandırdınız, Allah’ım sizlere dert vermesin, kazalardan belalardan korusun, kör kurşunlardan korusun" dedi.

Nazan Çimen, bayrağını öperek polis ekiplerinin yardımıyla evinin balkonuna astı. Polis ekipleri, yaşlı kadının bu özel gününü daha da anlamlı hale getirmek için böyle bir sürpriz yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

MELİSA ADINISEVER