Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA BULUNAN ÜCRETSİZ ATÖLYELERİ KEŞFETTİNİZ Mİ?

BURDUR’DA BULUNAN ÜCRETSİZ ATÖLYELERİ KEŞFETTİNİZ Mİ?

Burdur’da 2 yaşından itibaren tüm bireyler, ücretsiz atölyelere katılabilir.

Burdur İl Halk Kütüphanesi, 2 yaşından itibaren tüm kitapseverlere yönelik ücretsiz etkinlikler düzenliyor.

  

Kütüphane bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikler, gönüllü eğitmenler tarafından veriliyor. Çeşitli yaş gruplarına yönelik düzenlenen etkinliklerden bazıları şöyle; oyun hamuru yapımı, masal saati ve sanat atölyesi, baloncuk içinden baloncuk çıkarma, yaratıcı çizim atölyesi, taşlarla tablo atölyesi, tuz boyama atölyesi, felsefe atölyesi, ahşap boyama atölyesi, metaverse atölyesi, etkileşimli kitap okuma atölyesi, lego atölyesi, mangala atölyesi, çocuk yogası, arkeoloji sohbetleri, robotik kodlama atölyesi, film saati, ebru atölyesi, origami atölyesi.

Burdur’da ücretsiz atölyeler

Burdur İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen ücretsiz etkinlikler ile, küçük yaştan itibaren tüm yaş grubundaki vatandaşların kütüphane farkındalığı kazanmasının hedeflendiği bildirildi. Özellikle çocukların ebeveynleri eşliğinde yeni kazanımlar deneyimlemesinin hedeflendiği atölyeler ile vatandaşların kütüphaneye özendirilmesi amaçlanıyor.

Ücretsiz etkinliklere nasıl başvuru yaparım?

Burdur İl Halk Kütüphanesi tarafından gönüllülük esası ile ücretsiz olarak verilen eğitimler tek günlük olarak düzenleniyor. Etkinlikler, programdan yaklaşık olarak 2 gün önce kütüphanenin sosyal medya hesapları aracılığıyla duyuruluyor.

İlan edilen etkinlik yaş gruplarına uyan kişiler ve çocuklarına yönelik olarak ebeveynler başvurularını da internet aracılığı ile gerçekleştirebiliyor.

Başvurular; kütüphanenin sosyal medya hesaplarında yer alan link üzerinden (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzXQFD7thXzVTlPmMR_LF7CJ6Z4meq_YeD4xeoDxi3S3kiZw/viewform?pli=1) yapılıyor.

Başvuru sonuçları, etkinlikten 1 gün önce açıklanıyor. Etkinliğe katılmaya hak kazanan adaylar ile iletişime geçilerek bildiriliyor.

MİNE KAYA (ÖZEL HABER)