Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA BUGÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK!

BURDUR'DA BUGÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK!

Burdur'da bugün (17 Eylül 2024 Salı) planlanan elektrik kesintisi, belirli saatler içinde Burdur Merkez köylerini ve ilçelerini etkileyecek.  İşte kesintiden etkilenecek mahalle, ilçe ve köylerin listesi:

MERKEZ:

Etkilenen mahalle ve sokaklar, Burdur Merkez’e bağlı Sakarya Mahallesi'nin 1. Abbas Sokak, Üçdibek Mahallesi'nin Boyacı Sokak ile Eski ve Yeni Hamam Sokak bölgelerinde bugün 10.00- 12.00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yapılacak.

BUCAK:

Etkilenen köy, Bucak’a bağlı Karapınar Köyü bölgelerinde bugün 09.30-16.30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yapılacak.

Etkilenen köy, Bucak’a bağlı Kavacık Köyü bölgelerinde bugün 10.00-16.00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yapılacak.

Etkilenen köy, mahalle, Bucak’a bağlı Elsazı Köyü ve Bozyaka Mahalle bölgelerinde bugün 10.00-17.00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yapılacak.

KEMER:

Etkilenen köy, Kemer’e bağlı Akçaören Köyü bölgelerinde 10.00-16.00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yapılacak.

HABER MERKEZİ