Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

BURDUR'DA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

BURDUR’DA BİR İLK DAHA 

İÇERİSİNDE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN SALONU OLAN KUAFÖR SALONU AÇILDI

İlklerin adresi Burdur’da bir ilk daha yaşandı. El birliği yapan ve birbirleri ile akraba olan Hakan Çakmak, Hasret Su Çakmak, Dilan Yöndemli ve İrem Akbulut,  içerisinde çocuklar için oyun salonu bulunan bayan kuaför salonu açtılar. İşletme sahiplerinin baş harflerinden oluşan HDİ Bayan kuaför salonunun açılışı 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 14.00’da Kale Kapı Caddesi (AK Parti Burdur İl Başkanlığı binası üst kısmı) Burdur adresinde açıldı.

İçerisinde çocuklar için oyun salonu olduğu için Burdurlular tarafından da büyük beğeni alan HDİ Kuaför Salonu’nun açılışını, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun, Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı işletme sahipleri ile birlikte yaptı.

BAŞKAN ERCENGİZ VE ÖZBOYACI HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Ak parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, “Hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: “Ortaklaşa aile işletmesini, Burdur’a kazandırmalarından dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Allah utandırmasın. Bol bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum.” diye konuştu.

 

Halil İbrahim Kara –H. Nesibe Solak