Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA ARMAĞAN İLCİ VE MESAİ ARKADAŞLARI MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

BURDUR’DA ARMAĞAN İLCİ VE MESAİ ARKADAŞLARI MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

 

Merhum Burdur Belediye Başkanı Armağan İlci ve mesai arkadaşları vefatlarının 25’inci Yıldönümünde mezarları başında dualarla anıldı.

13 Kasım 1998 yılında Afyonkarahisar’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Burdur Belediye Başkanı Armağan İlci, Basın Danışmanı Gülçin İlci Bozkurt ve Şoförü Ahmet Uğuz vefatlarının 25’inci yıl dönümünde mezarları başında anıldı. Anma törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, CHP teşkilatı ile Burdur Belediye Başkanlığı personeli katıldı. Kabirleri başında  Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Program devamında merhume ve merhumlar adına helva dağıtımı yapıldı.

 

BAŞKAN ERCENGİZ: “...ONLAR BİZİM İÇİN GÖREV ŞEHİDİ.”

Anma törenine katılan Burdur Belediyesi Başkanı Ali Orkun Ercengiz kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında; “Efsane başkanımız kıymetli Armağan İlci ve mesai arkadaşları Gülçin Hanım ve Ahmet Bey, 25 yıl önce tam bugün bir görev için, tabi ki Burdur’u temsilen katıldıkları bir görev için İzmir’e yola çıkmışlardı. O acı haberi aldığımızda belki de Burdur’un belki yaşadığı en büyük acılardan, yaşayabildiği en büyük acılardan gün olarak hafızamızda kaldı.” ifadelerine yer verirken, “ Biz göreve geldiğimizde “görev şehidi” olabilmeleri için ilgili bakanlığa gerekli yazışmalarımızı yaptık. Ancak kabul edilmeli. Ama bizim için onlar bir görev şehidi. Ama onlar bizim her zaman gönlümüzde, her zaman içimizde, yüreğimizde. Ve onlara olan sevgimizi saygımızı yitirmeden, her yıl olduğu gibi bu yılda anmamızı gerçekleştireceğiz. Ve mekânlarının cennet olmasını da yüze Allah’tan dileyeceğiz. Ruhları şad olsun.” dedi.

 

H.Nesibe Solak