Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA ANNESİNİN 32 YIL ÖNCE GİYDİĞİ GELİNLİKLE BABA EVİNDEN GELİN OLARAK ÇIKTI

BURDUR'DA ANNESİNİN 32 YIL ÖNCE GİYDİĞİ GELİNLİKLE BABA EVİNDEN GELİN OLARAK ÇIKTI

Burdur 15 Eğitim, Kültür, Sanat, Yardımlaşma ve Hizmet Derneği Başkanı Hüseyin– Havvali Okan’ın kızı Zeynep Okan,  Şerife - Yaşar Yarar’ın oğlu İbrahim Yarar ile evlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Zeynep Okan (Yarar) ile Kastamonu Azdavay ilçesi Orman İşletme Müdürlüğünde görevli İbrahim Yarar’ın Burdur’daki düğünleri 6 Eylül 2024 Cuma günü yapıldı.

ANNESİNİN 32 YILLIK GELİNLİĞİ İLE BABA EVİNDEN GELİN OLARAK ÇIKTI

Uzun yıllar unutulmayacak bir düğün yaşayan Zeynep Okan (Yarar), annesi Havvali Okan’ın 32 yıl önce giydiği gelinliğini giydi. 6 Eylül 2024 Cuma günü saat 11.00’da komşu ilimiz Isparta’dan gelen bando takımının çaldığı müzik eşliğinde baba evinden gelin olarak çıktı.

“ÇOK MUTLUYUM” DEDİ

Düğün sonrası Çağdaş Burdur Gazetesi muhabirimiz Halil İbrahim Kara’ya röportaj veren gelin Zeynep Okan (Yarar), “Baba evinden annemin giydiği gelinlik ile gelin olarak çıktım. Düğünümüzde Afrika’daki yetimlere de düğün yemeği verdik. Çok mutluyum, gururluyum.” dedi.

BALO ÇENDİK MOTEL’DE YAPILDI

Zeynep ve İbrahim Yarar’ın düğünü Burdur Gölü kenarındaki Çendik Motel’de yapılan balo merasimi ile sona erdi.

AFRİKA’DAKİ YETİMLER İÇİNDE DÜĞÜN YEMEĞİ VERİLDİ

Zeynep -İbrahim Yarar çitçinin düğün yemekleri 6 Eylül 2024 Cuma günü 12.00-20.00 saatleri arasında Burdur Çendik Motel’de verildi.

Burdur’da verilen yemeğin yanı sıra aynı gün Afrika’da zor şartlarda yaşam mücadelesi veren yetimler için de 1000 kişilik yemek verildiği bildirildi.

Halil İbrahim Kara