Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA 75 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLECEK

BURDUR’DA 75 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLECEK

Burdur’un saygın işletmelerinden Hastel Gıda, İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla toplu iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Toplamda 75 personelin istihdam edileceği toplu iş görüşmesi, bugün İŞKUR Burdur İl Müdürlüğü Binası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Saat 14.00’da başlayan toplu iş görüşmesine İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın da katıldı.

Müdür Akalın toplantı açılışında yaptığı konuşmada; “Böyle büyük alımlarda temel amacımız iş verenlerimizle vatandaşlarımızı buluşturmak. Toplu alımlarda elimizden geldiğince toplu iş görüşmesi ayarlıyoruz. Vatandaşlarımızı bireysel olarak Organize Sanayi Bölgesi’ne görüşmek üzere yönlendirmek yerine burada daha kolay şekilde iş verenlerimizle görüşmek üzere misafir ediyoruz.” dedi.

HASTEL GIDA ÇALIŞMA KOŞULLARI NASIL?

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet göstermekte olan Hastel Gıda, 3 vardiya olarak 24 saat kesintisiz işleyen bir fabrikadır. Çalışanlarına servis hizmeti de sunan Hastel Gıda, iş için köylerden başvuruda bulunan vatandaşları da kabul etmektedir. Hastel Gıda’nın işçi servisleri, ilgili bölgeden yaklaşık 10, 15 çalışan olması halinde köylere dahi ulaşımı mümkün kılmaktadır. İşçilerini kesinlikle sigortalı ve iş kanunu uyarınca çalıştırmakta olan Hastel Gıda’nın mesai saatleri ve maaşları da buna göre düzenlenmiştir.

NASIL BAŞVURU YAPARIM?

Hastel Gıda’da çalışmak isteyen ancak toplu iş görüşmesine gidemeyen vatandaşların da iş başvurusunda bulunabileceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların İŞKUR İl Müdürlüğü’ne ya da Hastel Gıda’ya şahsen ulaşmaları gerekmekte.

 

MİNE KAYA