Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA 35 GÖNÜLLÜ İLE DEPREM TATBİKATI YAPILDI

BURDUR’DA 35 GÖNÜLLÜ İLE DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Erasmus+ K152 YOU Gençlik Değişimleri kapsamında Burdur'a gelen 35 gönüllü afet eğitimleri kapsamında Burdur AFAD İl Müdürlüğü’nde eğitim alarak, deprem tatbikatı gerçekleştirdi.

 AFAD İl Müdürlüğü ziyaretleri sırasında Burdur AFAD Eğitim Şube Müdürü Kemal Demirkol tarafından afetlerle ilgili eğitim alan gönüllüler, ‘afetlerin neden oluştuğu, afet öncesi ile afet sırasında neler yapılmalı, afet risklerini azaltmak için nelere dikkat edilmeli’ gibi konularda bilgi aldı.

DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Afetlerle ilgili alınan eğitim sonrasında gönüllüler ile birlikte deprem tatbikatı yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

MÜDÜR TEYMEN ŞİMŞEK GÖNÜLLERLE BULUŞTU

Eğitim sonrası gönüllüler ile bir araya gelen Burdur AFAD İl Müdürü Teymen Şimşek: “Öncelikle ülkemize, ilimize hoş geldiniz. Bu kısa süreyi fırsata çevirdikleri için çok mutluyuz. Gerçekleştirdiğiniz ziyaret, hem kurumsal çalışmalarımızı görmeniz adına hem de işleyişi tanımanız adına sevindirici bir durum. Aranızda gençlerinde olması hasebiyle kendi ülkelerinizde çeşitli kademelerde bulunacaksınız. İnşallah bizlerde sizi güzel anılarla uğurlamışızdır. Bu ziyarette tanımış, görmüş olduğunuz insanlarla dostluğunuzu sürdürürsünüz. Bu sayede de ileride yönetim kurulunda dostluklarınızı sürdürerek, ülkeler arasındaki diyaloğun geliştirmenizi umuyorum. Bundan sonraki etkinliklerinizin iyi geçmesini diliyorum. Eğitim güzel bir anı olarak kalmasını temenni ediyorum” diyerek teşekkür etti.

H.NESİBE SOLAK (ÖZEL HABER)