Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

BURDUR'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Burdur’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi büyük bir coşkuyla kutlandı. Burdur Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler, gün boyunca çeşitli törenlerle devam etti.

Kutlamalar, sabah saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başladı. Burdur Valiliği ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından, aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Burdur Valiliği’ne geçildi. Burada, Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Garnizon Komutanı ve Burdur Belediye Başkanı Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

 

 

 

KUTLAMA PROGRAMI

Kutlama programı Vali Dr. Türker Öksüz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Garnizon Komutanı Şengezer Şimşek’in tören alanı tören alanını selamlamasıyla başladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Garnizon Komutanlığı tarafından yapılan konuşmada, “Aziz yurduna ve bağımsızlığa kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk ordusunun ortaya koyduğu ortaya koyduğu zaferin her safhası tek tek düşünülmüş, hazırlanmış ve ortaya konulmuştur” ifadelerine vurgu yapıldı.

 Konuşmanın ardından Gazi Ayhan Özçelik tarafından şiir ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı için gönderdiği kutlama mesajı okundu.

 

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından Çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Etkinlikler, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı köpek timinin ve Asayiş Komando bölüğünün gerçekleştirdiği gösterilerle renklendi.

 Ayrıca halk oyunları gösterisi yapıldı ve tören geçişi gerçekleştirildi. Program burada sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hale Pak