Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA 17. GELENEKSEL İMAM HATİP MEZUNLARI VE MENSUPLARI BULUŞMASI

BURDUR'DA 17. GELENEKSEL İMAM HATİP MEZUNLARI VE MENSUPLARI BULUŞMASI

Burdur'da 17. Geleneksel İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Buluşması Gerçekleştirildi

Burdur'da 17. Geleneksel İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Buluşması, bugün saat 10.00'da Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapıldı. Program, İstiklal Marşı'nın okunması ve ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

Burdur İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (BIHDER) Başkanı Cemil Çiçek, konuşmasında derneğin misyon ve vizyonunu vurguladı. Çiçek, "Derneğimiz, İmam Hatip okulları ve diğer eğitim kademelerindeki öğrencilerle mezunlar arasında yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamayı amaçlar. Eğitim, kurs, seminer, gezi gibi etkinliklerle gençlerin ahlaki değerleri benimsemelerini hedefliyoruz" dedi.

 

Derneğin faaliyetlerine de değinen Çiçek, "İhtiyaç sahibi öğrencilere yemek ücreti desteği sağlandı, çeşitli etkinliklere destek verildi ve 50 öğrenciye burs sağlandı. Amacımız, geleceğe en güzel mirası bırakmak ve gençlerimize destek olmaktır" ifadelerini kullandı. Çiçek, ayrıca gençlere daha fazla sorumluluk verilmesi gerektiğini belirterek, derneğin yönetimini genç nesillere devretme arzusunu dile getirdi.

 

Programa, önceki dönem AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan, Burdur İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kamu-Sen Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın, Memur-Sen Burdur İl Temsilcisi Murat Bulut, Burdur İl Vaizi Bünyamin Özdaş ve Burdur İmam Hatip Lisesi mezunları katıldı. Konuşmaların ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve program keyifli bir atmosferle sona erdi.

 

Halil İbrahim Kara