Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

BURDUR'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ziyaretlerde bulundu.

15 Temmuz 2016’da darbe girişiminin ardından demokrasi ve millî birliğin önemini vurgulamak amacıyla resmi tatil ilan edildi. Aynı zamanda millet iradesine yapılan bu darbe girişimi sonrası her yıl 15 Temmuz’da kutlanan “Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde darbe girişimi sırasında 240'ı aşkın şehit sivil, polis ve askerimiz dualarla anılıyor.

Burdur Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Burdur Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilciliği’ni ziyaret ettiler. Ziyarete katılan kurum müdürleri vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan hayatını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını söylediler.

11 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleşen ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır: “Burdur Valiliğimiz tarafından hazırlanan programlar kapsamında şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinleri kapsamında bu günde Muharip Gaziler Derneği Burdur Şubemizi ziyaret ettik. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını veren tüm şehitlerimi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm gazilerimize de uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Hasan Okyar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile Burdur Cumhuriyet Meydanı İl Özel idaresi binasındaki dernek binasında kendilerini ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır, kurum personelleri Sıdıka Birçek, Hilal Aksoy ile Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı İshak Güngür ve öğrencilerine teşekkür etti.

Halil İbrahim Kara