Flaş Haber Yeni

BURDUR’A MÜJDE!! 89 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

BURDUR’A MÜJDE!! 89 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Sağlık Bakanlığı Burdur iline 89 kişi istihdam edilecek.

İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılacak olan başvurularda, 40 kişi temizlik görevlisi, 45 kişi özel güvenlik görevlisi, 2 kişi  klinik destek elemanı, 1 kişi inşaat boyacısı/boyacı, 1 kişi biyomedikal cihaz teknolojisi servis destek elemanı olmak üzere toplam 89 kişi alınacak.

Başvuru tarihleri 23 Şubat 2024 ile 27 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Başvurunun yapılacağı yerler ise https://esube.iskur.gov.tr/ internet sitesi, İŞKUR kurumlarına giderek veya ALO 170 üzerinden başvuruda bulunabilir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuruda bulunacaklar kişilerin (Kadın veya Erkek) 18 ve 40 yaş aralığında olması gerekmektedir.

Temizlik görevlisi olarak başvuracak kişilerin en az ilkokul mezunu olmaları; En az ortaöğretim (Lise) mezunu olmaları veya Önlisans, Lisans mezunu olmaları, geçerliliği devam eden özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları gerekiyor.

Klinik Destek elemanlarının, Ortaöğretim (Lise) kurumlarının sağlık hizmetleri alanları- hemşire yardımcılığı ebe yardımcılığı, sağlık bakım teknisyenliği dalının birinden mezun olmaları gerekmektedir.

İnşaat boyacısı/boyacıların, Ortaöğretim (Lise) mezunu olmaları ya da Önlisans mezunu olmaları, inşaat teknolojisi alanı ve dalları veya ahşap teknolojisi alanı veya dengi alanlarından birinden mezun olmaları gerekmektedir.

Biyomedikal Cihaz teknolojisi Servis Destek Elemanlarının ise Ortaöğretim veya Önlisans; Biyomedikal Cihaz Teknolojisi/ Teknolojileri Alanı ve Dallarından veya Dengi Alan/Dalından Birinden Mezun Olmaları gerekmektedir.

KURALAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Başvuruların kura yeri Ankara’da yapılacak olup Sağlık Bakanlığının internet sitesinde de ilan edilecektir. Kura tarihleri 18 Mart 2024 Pazartesi günü gün boyunca (09.00-18.00) devam edecektir.

H. Nesibe Solak