Flaş Haber Yeni

BURDUR’A EĞİTİM YATIRIMLARI: MUSTAFA OĞUZ’DAN YENİ OKUL PROJELERİ MÜJDESİ

BURDUR’A EĞİTİM YATIRIMLARI: MUSTAFA OĞUZ’DAN YENİ OKUL PROJELERİ MÜJDESİ

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz’dan Yeni Okul Yatırımları Müjdesi

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, il genelinde gerçekleştirilen eğitim yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Oğuz, AK Parti hükümetleri olarak yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayarak, Burdur merkezde ve Bucak ilçesinde yapılacak olan yeni okul projelerinin müjdesini verdi.

Mustafa Oğuz, Burdur merkezdeki 16 derslikli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yapım işi için ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firma ile 53 milyon 668 bin 668 TL bedel ile 26 Ağustos 2024 tarihinde sözleşme imzalandığını belirtti. Yüklenici firmanın hızlı bir şekilde inşaat sürecine başlayacağını ifade eden Oğuz, “Bu hizmeti de yine ivedilikle halkımızın hizmetine sunacağız. İlimize hayırlı olsun,” dedi.

Oğuz, ayrıca, Bucak ilçesinde 24 derslikli Anadolu Lisesi’nin yeniden yapımı için de 62 milyon 874 bin 250 TL bedelle ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu. Yüklenici firmanın inşaat sürecini hızla tamamlayacağını kaydeden Oğuz, “Depreme karşı dayanıksız okullarımızı ihtiyaç dahilinde güçlendirme veya yeniden yapım çalışmalarıyla güvenli hale getirmeye devam ediyoruz. Okulumuzu en kısa sürede halkımızın kullanımına sunacağız. İlçemize hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, açıklamalarında eğitim alanında yapılan bu yatırımların Burdur halkı için önemine dikkat çekti ve projelerin hızla hayata geçirileceğini belirtti.

 

Haber Merkezi