Flaş Haber Yeni

BURDUR YİNE BİRİNCİ

BURDUR YİNE BİRİNCİ

  • BURDUR’UN TÜM YATAKLI HASTANELERİNİN  ‘YAŞLI DOSTU HASTANE’ KONSEPTİ İLE HİZMET VEREN TEK İL OLDUĞU AÇIKLANDI

İlklerin adresi Burdur’da bir ilk daha yaşandı. Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı yatırımlarının her birinde ‘Hasta memnuniyeti’  odaklı çalışan Burdur İl Sağlık Müdürlüğü başarılarına bir yenisini daha ekledi. Burdur Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile yapılan açıklamada Burdur’un  ülke genelinde yataklı hastanelerinin tamamında ‘Yaşlı dostu hastane konsepti’ ile  hizmet veren tek il olduğu bildirildi.

Burdur Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı yapılan açıklamada; “İlk olarak Bucak Devlet Hastanesinde hayata geçirilen proje yaygınlaştırılarak sırasıyla Gölhisar Devlet Hastanesi, Burdur Devlet Hastanesi, Yeşilova Devlet Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde de hayata geçirildi. Mevcut haliyle Burdur ili, tüm ikinci basamak sağlık tesisleri (ülke geneli) ‘Yaşlı Dostu Hastane’  konseptine sahip ilk ve tek il olmayı başardı” denildi.

VALİ ARSLANTAŞ,   MÜDÜR ŞEMBAYRAM’I TEBRİK ETTİ

Öte yandan yapılan açıklamanın devamında Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın  İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram'ı ve  projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm sağlık ve hastane yöneticilerini, personelleri tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını dilediği belirtildi.  Halil İbrahim Kara