Flaş Haber Yeni

BURDUR VETERİNER HEKİMLER ODASI’NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

BURDUR VETERİNER HEKİMLER ODASI’NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Burdur Veteriner Hekimler Odası yönetim kurulu geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimli olağan genel kurul sonrası bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Önceki dönem oda başkanı Kazım Üstüner,  seçilen yeni yönetim kurulunu tebrik etti. Başkanlık koltuğunu Veteriner Hekim Hüseyin Tekin’e bıraktı.

Dün oda binasında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısı sonrası basın bülteni yayınlayan Burdur Veteriner Hekimleri Odası Başkan Hüseyin Tekin: “Seçim sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve teveccüh için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Demokrasiye olan inancınızı sandığa yansıtarak, gelecek için birlikte yürüdüğümüz bu yolda yanımızda olduğunuz için minnettarım. Seçim sonuçları ne olursa olsun, birleştirici, kapsayıcı ve adil bir yönetim anlayışıyla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin güvenine layık olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyorum.

Bu süreçte yanımızda olan herkese, gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarıma ve bizi yalnız bırakmayan gönüllülerimize ayrıca teşekkür ederim. Hep birlikte daha güzel günlere ulaşmak için çabalamaya devam edeceğiz.” dedi.

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI ŞU SEKİLDE

Başkan: Hüseyin Tekin

Genel Sekreter: Ömer Kaya

Sayman: Yavuz Selim Güven

Üye: Şükrü Güngör

Üye: Ferhat Bülbül

BAŞKAN ÜSTÜNER ‘HAYIRLI OLSUN’  DEDİ

Toplantıda kısa bir konuşma yapan önceki dönem Burdur Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Kazım Üstüner: “Odamıza yönetim kurulu üyeliğine ve organlarına seçilen meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılar diliyoruz. Bildiğiniz klasik cümledir belki; hani bazı mesleklerde koltuk kişiyi yükseltir. Veteriner hekimlerde biz oturduğumuz koltuğu yükselten bir mesleğin mensubuyuz.

Bu boyutu ile Isparta dâhil 50 veteriner hekimle 1992 yılında kurduğumuz odamız bugün 340 üye sayısına ulaştı. Türkiye’de 56 meslek odası içerisinde gerçekten etkin yeri olan bir odayı yeni yönetime devir etmekten büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Özellikle rahmetli İsmail Kahvecioğlu ile başlayan süreçte sadece mesleki sorunlara odaklanan değil, ülke meseleleri ve hayvancılık sektörüne yönelik iletişimlerde de rol alan bir odadır Burdur Veteriner Hekimleri Odası. Odamızın bu yapısını yeni meslektaş arkadaşlarımızın sürdürmesini dileriz. Yoksa sadece veteriner hekim olmak,  o alana hapis olmak, veteriner hekimlere uyan yapı olmadığını ifade etmek isterim. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Halil İbrahim Kara