Flaş Haber Yeni

BURDUR VETERİNER HEKİMLER ODASI OLAĞAN GENEL KURULU YARIN BAŞLIYOR

BURDUR VETERİNER HEKİMLER ODASI OLAĞAN GENEL KURULU YARIN BAŞLIYOR

  • VET. HEK. KAZIM ÜSTÜNER  ODA BAŞKANLIĞINA YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Burdur Veteriner Hekimler Odası 16. Olağan Genel Kurulu 24-25 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak. Yarın Tarım İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda saat 14.00’da başlayacak genel kurul gündemindeki maddeler tek tek okunup ibra edilecek.  Seçimeler ise yarın Burdur Öğretmenevi Müdürlüğü karşısında bulunan Burdur Veteriner Hekimleri Odası ana hizmet binasında saat 09.00-17.00 saatleri arasında Yüksek Seçim Kurulu görevlileri huzurunda yapılacak.

BAŞKAN ÜSTÜNER YENİDEN ADAY

Burdur Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Kazım Üstüner 16. Olağan Genel Kurul toplantısında  yeniden oda başkanlığa aday olacağını açıkladı. Toplantı öncesi Çağdaş Burdur Gazetesi muhabirimize  röportaj veren Başkan Üstüner; “Yapacağımız 16. Olağan Genel Kurul toplantısı  2 Mayıs 2017’de elim bir trafik kazasında  ailecek kaybettiğimiz meslektaşımız Veteriner Hekim Süleyman Özgür Mut, eşi öğretmen Nurbanu Çobaner Mut ile 1 yaşındaki ikiz bebekleri Uras ve Elis Mut anısına gerçekleştireceğiz.   Genel kurulda yönetime adaylığımızı düşünüyorum. Eğer meslektaşlarımız onay verir ise 1 dönem daha Burdur Veteriner Hekimler Odası yönetiminde görev almayı planlıyoruz. Burdur Veteriner Hekimleri Odası uhdesinde ülkemizde meslek politikalarının oluşturulmasında çok önemli yapan özelliğimizi de değinmek isterim. Bu boyutu ile sadece oda yönetimini değil, ülkemizdeki veteriner hekimlik ve hayvancılık politikasına katkı koyan hüviyetimizin de önemli olduğunu ifade etmek isterim. Genel kurulumuzun ülkemize, mesleğimize ve hayvancılık sektörüne hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

KAÇ ÜYE OY KULLANACAK?

Oy kullanacak üye sayıları hakkında da bilgi veren Burdur Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Kazım Üstüner; “Odamıza kayıtlı 330 üyemiz var. Bunun 150-160’ı aktif çalışıyor. Eğer liste çıkmaz ise katılım, oy kullanma düşük olabiliyor. Ama olağan genel kurulunun 2 günde oluyor olması katılımı zayıf kılsa da yine gereken ilginin göreceğini düşünüyorum. Özellikle sektör temsilcilerinin, üretici örgütlerinin, protokolün bize bu güne kadar gösterdiği ilgiden dolayı odamız, şahsım adına teşekkürlerimizi iletmek isterim.” açıklamasında bulundu. Halil İbrahim Kara