Flaş Haber Yeni

BURDUR VALİSİ TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN, KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BURDUR VALİSİ TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN, KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BURDUR VALİSİ TÜLAY BAYDAR BİLGİHAN, KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

112 ACİL ÇAĞRI HİZMETLERİ TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDA BRİFİNG ALDI

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, programı kapsamında 112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısına başkanlık etti.

Toplantının devamında İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Bilgihan, makamında kabul ettiğı hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından programının son bölümünde İl Jandarma Komutanlığı'na ziyarette bulundu.

İlgili kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen 112 Acil Çağrı Hizmetleri Komisyon toplantısında, İlimizdeki Acil Çağrı Hizmetleri ile ilgili yürütülen çalışmalar ve koordinasyonu gerektiren konular görüşüldü.

Toplantı sonrası İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Bilgihan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Şeref Defterini imzaladıktan sonra polis sorumluluk bölgesinde yürütülen emniyet ve asayiş hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing aldı.

Vali Bilgihan programının son bölümünde İl Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.

İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mehmet Balcı, Komutan Yardımcısı ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Bilgihan, Şeref Defterini imzalaması akabinde Jandarma sorumluluk alanında yürütülen asayiş, güvenlik ve trafik hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing aldı.

 

 

 

 

 

Burdur Valiliği/Bülten