Flaş Haber Yeni

BURDUR VALİLİĞİ’NDEN AÇIK TEŞEKKÜR

BURDUR VALİLİĞİ’NDEN AÇIK TEŞEKKÜR



Burdur Valiliği 10 ilde meydana gelen depremlerde yaraların sarılmasında destek veren hayırseverlere ilişkin bir teşekkür açıklamasında bulundu. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile yayınlanan açıklamada: “Asrın en kötü felaketi ve sonrasında yaşadığımız bir haftada, deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmak için Valiliğimiz koordinesinde İlimizde başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyasına bugüne kadar büyük bir duyarlılıkla destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.” denildi.

İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR
Açıklamanın devamında: “Hepinizin yakından takip ettiği üzere; yaşanan bu deprem afetinin büyüklüğü ve etkilediği alanın genişliği  dikkate alındığında içinde bulunduğumuz bu zorlu durum uzun soluklu bir süreci gerektirmektedir. Siz kadirşinas Burdurluların fedekarlıkları ve yardımların artarak devam etmesi bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması açısından büyük önem arz etmektedir.”

vurgusu yapıldı.

YARDIMLAR HIZ KESMEDEN DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTIRILMAYA DEVAM EDECEK
Ayni yardım listesinin de yayınlandığı açıklamada: “Öncelikli olarak kolili gıda paketi, kullanılmamış kıyafet ve iç çamaşırı, ayakkabı, soba, hijyen malzemesi başta olmak üzere vatandaşlarımızın gönlünden koparak yapacakları her türlü ayni yardımlarınız Valiliğimiz (Şeker Fabrikası) ve Kaymakamlıklarımız bünyesinde oluşturulan toplama merkezleri aracılığı ile bölgeye ulaştırılmaya hız kesmeden devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

DESTEK ÇAĞRISI

Ayrıca açıklamada: kampanyaya nakdi destek vermek isteyen vatandaşlar:

AFAD'a destek vermek için “DEPREM” yazıp 1866’ya SMS  göndererek (her bir sms ile 20 TL).

AFAD Başkanlığının görselde yer alan banka hesap numaraları üzerinden, bağış yapabilirler. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi. Halil İbrahim Kara