Flaş Haber Yeni

BURDUR VALİLİĞİ İL ÖZEL İDARESİ 54 ARAÇ 81 personel ile deprem bölgesinde görev yapıyor

BURDUR VALİLİĞİ İL ÖZEL İDARESİ 54 ARAÇ 81 personel ile deprem bölgesinde görev yapıyor

‘Yüzyılın felaketi’ olarak nitelendiren Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde meydana gelen deprem yaralarının sarılması için ülkemizdeki kamu kurum ve kuruluşları canla başla çalışmalarını ralıksız sürdürüyor.

 Burdur Valisi Ali Arslantaş önderliğinde deprem bölgesine giden Burdur İl Özel İdaresi 54 araç, 81 personelle deprem yaralarının sarılması için çeşitli görevlerde bulunuyor.  Edinilen bilgilere göre Hatay Defne’de koordinatör vali olarak görev yapan Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın ekibinde Burdur İl Özel İdaresi’nden 1 genel sekreter,  15 mühendis, 5 Şube Müdürü, 8 tekniker olmak üzere toplam 81 personel 54 araçla deprem bölgesinde görev yapıyor.

Arama-kurtarma kurtarma çalışmalarında bulunan Burdur İl Özel İdaresi ekiplerimiz kamu kurum kuruluşları, özel sektör ile de koordineli bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli katkılar sağlıyor. Budur Valiliği koordinesin başlatılan ayni yardımların bölgeye ulaştırılmasında  çok önemli görevleri de ifa ediyor.

İçinde bulunduğumuz soğuk kış günlerinde bölgenin en önemli ihtiyaçları doğrultusunda odun, tıbbi malzeme, evcil hayvan besini, günlük yemek çıkaran kurum, kuruluşların erzak temini ve nakliyelerini de gerçekleştiriyor.

ÖZEL İDARE PERSONELİ AYNİ VE NAKDİ BAĞIŞLARDA BULUNDU

Öte yandan  Burdur İl Özel İdaresi’nde çalışan 350 personelin de  Burdur Valiliği koordinesin deprem yaralarının sarılmasına ilişkin  başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyalarına  katılarak tam destek verdiği öğrenildi.  Halil İbrahim Kara