Flaş Haber Yeni

BURDUR TUTKUM DERSHANESİ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

BURDUR TUTKUM DERSHANESİ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Burdur’da eğitim-öğretimini sürdüren Özel Tutkum Dershanesi 2023 LGS’de derece elde eden kursiyer öğrencilerini ödüllendirdi. Ödül töreni 27 Temmuz 2023 Perşembe günü Burdur Öğretmenevi Müdürlüğü’nde saat 12.00’da düzenlendi.

Tutkum Dershanesi Kurucusu Barış Serttaş, Liselere Geçiş Sınavı’nda  (LGS) Burdur İl genelinde derece elde eden kursiyer öğrencisi Işıl Beren Candemir, Fatma Beyza Özyıldız, Yavuz Selim Akay’a plaket ve hediye çeki takdiminde bulundu.

-IŞIL BEREN CANDEMİR-

 Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Dershane Kurucusu Barış Serttaş: “Bu başarıda büyük emeği olan değerli ailelerinize, okul yönetimine teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. LGS’de 2023 süreci uzun bir süreçti. 10 aylık bir periyotta elimizden geleni fazlası ile yaparak çok iyi sonuçlar çıkardınız. Ve bu başarıyı hak ettiniz. İnşallah lise hayatınızda da aynı başarıları devam ettirip, YKS’de de Türkiye dereceleri elde edeceğinize inanıyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum. 2023 LGS’de derece yapan öğrencimiz Işıl Beren Candemir birinci öğrencimizdir. İkinci öğrencimiz Fatma Beyza Özyıldız, üçüncü öğrencimiz ise Yavuz Selim Akay’dır. İlk 3’e giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onlara bu günün anısına çok küçük bir hediye takdim etmek istiyorum. Sizlere katıldığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

-FATMA BEYZA ÖZYILDIZ-

Serttaş, konuşmasını tamamlamasının ardından LGS’de derece elde eden başarılı kursiyer öğrencileri Işıl Beren Candemir, Fatma Beyza Özyıldız, Yavuz Selim Akay’a hediyelerini verdi.

-YAVUZ SELİM AKAY-

BAŞARININ SIRRINI “DÜZENLİ ÇALIŞMA” OLARAK AÇIKLADILAR

Işıl Beren Candemir, Fatma Beyza Özyıldız, Yavuz Selim Akay başarının sırrını; “Düzenli ve planlı ders çalışmak” olarak açıkladılar. Bol bol kitap okuyarak başarıya ulaştıklarını belirttiler.

HANGİ LİSELERE YERLEŞTİLER?

Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimizin sorusunu yanıtlayan Burdur TOBB Ortaokulu mezunu Özel Tutkum Dershanesi kursiyer öğrencisi Işıl Beren Candemir,  Burdur Ercan Akın Fen Lisesi’ne, Burdur Şeker Ortaokulu mezunu Özel Tutkum Dershanesi kursiyer öğrencisi Fatma Beyza Özyıldız Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi’ne, Burdur Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu Özel Tutkum Dershanesi kursiyer öğrencisi Yavuz Selim Akay Burdur Ercan Akın Fen Lisesi’ne yerleştiklerini belirttiler.

DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ AÇIKLADILAR

Yavuz Selim Akay’ın babası öğretmen Durmuş Akay: ‘Dershanemizdeki hocalarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle Tutkum Dershanemiz öğretmeni Neşet Tanrıverdi hocamız sınav sonuçlarını bıkmadan, usanmadan bana gönderdi.  Diğer öğretmen arkadaşlarımız da çocuğumuz ile ilgilendi. Dershanenin diğer öğretmenlerinde de daha büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda çocuğum, düzenli ve planlı olarak çalıştı. Başarıyı elde etti.” diye konuştu.

Halil İbrahim Kara – Melisa Adınısever