Flaş Haber Yeni

BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDA 'BURDUR'UN EKONOMİK YAPISI VE VİZYONEL ÖNERİLER' KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ.

BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDA 'BURDUR'UN EKONOMİK YAPISI VE VİZYONEL ÖNERİLER' KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nda 'Burdur'un Ekonomik Yapısı ve Vizyonel Öneriler' konulu toplantı gerçekleşti.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nda, 7 Eylül 2023 tarihinde saat 16.30'da başlayan toplantı ilimize yeni atanan Burdur Valisi Türker Öksüz’e Burdur’un ekonomik yapısı ve sorunlarının aktarıldığı Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik’in sunumu ile başladı. Burdur Milletvekilleri İzzet Akbulut ve Mustafa Oğuz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Çeliker ile Ticaret Odası meclis üyelerinin de katılımıyla ‘Burdur'un Ekonomik Yapısı ve Vizyonel Öneriler’ konusunda bilgi alışverişi gerçekleşti.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı sunumda; Burdur'un tarihçesinden günümüze kadar olan ekonomik gelişimini ve Burdur için atılması gereken adımları ele aldı.


Başkan Keyik sunumunda ilk olarak Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının kısa tarihçesini anlattı.

Burdur’un ekonomik konuları ve Burdur’un güncel sorunları ile devam etti. Başkan Keyik Burdur’un sorunları şu başlıklar adı altında ele aldı; Burdur İmar Revizyonu ve Gelişim İstikameti, Organize Sanayi Bölgesi, Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Gölhisar- Çavdır Organize Sanayi Bölgesi, Küçük Sanayi Sitesi, Isparta Süleyman Demirel Hava Limanı, Hızlı Tren, Tren Gar İstasyonu, Burdur – Antalya Çubuk Beli Tüneli, İçme Suyu, Burdur Gölü Ve Kuraklık, Şeker İşçi Evleri, Oto Galericiler Sitesi, İnşaat Sektörü, Çevre Yolu, Üniversite – Şehir İrtibatının Sağlanması, Alışveriş Merkezi, Turizm konularına değindi.

HALE PAK