Flaş Haber Yeni

BURDUR SİNEMALARINDA BU HAFTA HANGİ FİLMLER VAR?

BURDUR SİNEMALARINDA BU HAFTA HANGİ FİLMLER VAR?

Burdur sinemaları bu hafta dört heyecan verici film ile sinemaseverlere keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunuyor. İşte bu hafta Burdur’da gösterimde olan filmler ve konuları:

Deadpool & Wolverine Filmi Konusu
Deadpool ve Wolverine yeni maceralarda bir araya geliyor. Ryan Reynolds’ın Deadpool’ı ve Hugh Jackman’ın Wolverine’i, evreni kurtarmak için mücadele ederken, Emma Corrin’in kötü karakteri Cassandra Nova’ya karşı savaşıyor. Reynolds ve Jackman’ın dostluğu filme dinamizm katarken, Jackman’ın Wolverine’in sarı kostümünü giymesi nostaljik anlar yaratıyor.

Kral Şakir: Devler Uyandı Filmi Konusu
Teknoloji firması, yapay zeka destekli mobil cihazlar geliştirmiştir. Şakir ve ailesi bu ürünlere hayranken, Harun adlı yatırımcı, Şakir’in babaannesi Seniha’nın keşfettiği bir taşı açığa çıkarır. Taşın içindeki kötü savaşçı Harun’a geçer ve teknoloji ordusuyla dünyayı ele geçirmeye çalışır. Şakir ve ailesi, Seniha’yı bulmak ve dünyayı korumak için mücadele ederler.

Alien: Romulus Filmi Konusu
Bir grup genç uzay sömürgecisi, terkedilmiş bir uzay istasyonunda dünyadaki en korkutucu yaşam formuyla karşılaşır. Film, bu korku dolu olayları ve ışığa duyarlı epilepsi riskini içeren sahneleri anlatıyor.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır Filmi Konusu
Tili, Okyanus Melekleri Ormanı’nı tatil köyüne dönüştürür, ancak bir buz çatlağı penguenlerin evlerine zarar verir. Kaptan Pengu ve arkadaşları kuzeye gelir ve Tili’yi bulur. Tili, gizemli biriyle tanışır ve birlikte penguenler şehri ile ormanı yeniden kurmak için uzun bir yolculuğa çıkarlar.

Melisa Adınısever