Flaş Haber Yeni

BURDUR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI’NDAN ANKARA TURU

BURDUR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI’NDAN ANKARA TURU

 

BURDUR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI’NDAN ANITKABİR-TBMM- TÜRMOB ÜST BİRLİK ZİYARETİ

Cumhuriyetin 100’üncü Yılı olması nedeniyle Burdur Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Gürhan Özveren, Yönetim Kurulu Üyeleri, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Üyeleri ile birlikte Ankara Programı düzenlendi.

Ankara Programı, İlk olarak Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ANITKABİR’de huzurunda saygı duruşuyla başladı.

Akabinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde Burdur Milletvekilleri Prof.Dr. Adem Korkmaz’ı, SMMMO üyesi Mustafa Oğuz’u ve SMMMO üyesi İzzet Akbulut’u, Burdur Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Üyeleri olarak ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Mali Müşavirlerin Mesleki Sorunları ile Taleplerinin Türkiye Büyük Meclisi’nde takipçisi olacaklarından, ilgi, alakalarından ve misafirperverliklerinden dolayı Burdur Milletvekillerine teşekkürlerini sundular.

Program Dahilinde son olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğinin Üst birliği olan TÜRMOB’ DA TÜRMOB Genel  Başkanı Emre Kartaloğlu ve TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan’a ziyarette bulundular.

Burdur Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Gürhan ÖZVEREN, Yönetim Kurulu ve Tüm Burdur SMMM Odası Üyeleri adına Burdur Milletvekillerine, TÜRMOB Genel Başkanı ve TÜRMOB Genel Sekreterine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Bu vesile ile Burdur Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Gürhan Özveren,

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet, saygı ve şükranla yad ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı şimdiden kutluyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Haber Merkezi