Flaş Haber Yeni

BURDUR SAKARYA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ, ONLARCA EŞSİZ ESERİ SERGİYE ÇIKARDI

BURDUR SAKARYA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ, ONLARCA EŞSİZ ESERİ SERGİYE ÇIKARDI

Burdur Sakarya İlkokulu öğrencileri, onlarca eşsiz eseri sergiye çıkardı

Burdur Merkez Sakarya İlkokulu’nda resim sergisi açıldı. Resim öğretmeni Hülya Altuğ’un eğitmenliğinde okulda eğitim almakta olan yaklaşık olarak 200 öğrenci tarafından eğitim yılı boyunca hazırlanan onlarca eser, sergiye çıktı. Sergi, bugün (28 Mayıs) saat 11.00’da açıldı.

Açılışa; Burdur protokolü, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi, öğretmenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Sakarya İlkokulu ders sonu egzersizleri kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan eserlere ilişkin Çağdaş Burdur’a konuşan Resim öğretmeni Hülya Altuğ; “Sakarya İlköğretim Okulunun tüm öğrencilerinin katıldığı bir resim sergisi açtık. Bu sergimizde kolaj çalışması, hat, dekopaj, ebru ve cam boyama çalışmaları var. Bunun dışında çocukların yaptıkları optik çizgi çalışmaları var. Aşağı yukarı 8 aydır çocuklarımızla beraberiz. Okulumuzdaki tüm çocuklarımız bu çalışmalara katıldılar. Ekim ayı gibi başladık şimdi de tamamladık. Bunun en güzel tarafı sergimizi açmış olmamız. Çocuklarla birlikte çalışmak çok güzeldi.” dedi.

Mine Kaya