Flaş Haber Yeni

BURDUR PROTOKOLÜNDEN TAZİYE MESAJLARI

BURDUR PROTOKOLÜNDEN TAZİYE MESAJLARI

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit asker sayısının 9'a yükseldiğini bildirdi.

Burdur protokolünden taziye mesajları

Burdur Valisi Türker Öksüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan beş kahraman mehmetçiğimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere, silah arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Vatan Sağ Olsun!” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde bölücü teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Şehitlerimizin aziz ruhları şad olsun.” İfadelerine yer verdi.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Bölgeden gelen acı haberle yine yıkıldık.. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde hain, alçak, bölücü terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine başsağlığı, yaralı Askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı paylaşımda: “Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde Şehit Olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; Şehit Ailelerimize, Kahraman Ordumuza ve Milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin makamları âli olsun. Devletimiz, vatanımızın bekası ve milletimizin selâmeti için fedayı can eden kahramanlarımızın kanını yerde bırakmayacaktır.  Devletimiz, bu topraklardan son terörist sökülüp atılana, terörün arkasındaki tüm destekler ortadan kaldırılıncaya kadar mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.” sözlerini kaydetti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: “Pençe Kilit operasyon bölgesinden gelen haberle içimiz yandı. Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin acılı yakınlarına ve Ulusumuza baş sağlığı ve sabır diliyorum”

Haber Merkezi