Flaş Haber Yeni

BURDUR MAKÜSPOR’DAN BAŞKAN ŞİMŞEK’E FORMA HEDİYE ETTİ

BURDUR MAKÜSPOR’DAN BAŞKAN ŞİMŞEK’E FORMA HEDİYE ETTİ

 


Burdur MAKÜ Spor yönetimi Burdur Amatör Spor Kulübü Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek’e Burdur MAKÜ Spor forması hediye etti.
25 Ekim 2023 Çarşamba günü Burdur Amatör Spor Kulübü Federasyonu binasında gerçekleşen basın açıklamasından sonra Burdur MAKÜ Spor Başkanı Cihat Çavuşoğlu ve Başkan Yardımcısı Alaettin Kalkan, Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek’e MAKÜ Spor takımının formasını hediye etti. 
“Göl mavisi gül pembesi renklerinin taşındığı bu formayı başkanımızın elinden almaktan onur ve gurur duyuyorum.
Çocukluğumuzun forması bu. Gerçekten size çok teşekkür ediyorum. Ben MAKÜ Sporumuza biraz önce ifade ettiğim gibi liglerde başarılar diliyorum. İnşAllah o sene bu sene diyoruz. BAL Ligi 5’inci grupta şampiyonluğu göğüsleyen takımın biz olduğunu ümit ediyorum. Katkılarınız için çalışmalarınız için yönetim kuruluna Alaettin beye, Cihat başkanıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Akabinde Başkan Şimşek, Türiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Genel Başkanı Ali Düşmez'in'in tensipleri ve delegelerinin teveccühü ile kendisinin TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu)Yönetim Kurulu'na seçildiğini açıkladı. 

H.Nesibe Solak