Flaş Haber Yeni

BURDUR MAKÜ SPOR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

BURDUR MAKÜ SPOR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

 

Burdur MAKÜ Spor Pazar günü Irlıganlıspor ile gerçekleşecek müsabakası için çalışmalarına başladı.

Burdur MAKÜ Spor, Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı haftada deplasmanda Irlıganlıspor ile karşılaşacak. Denizli Akkonak Dr. Samim Gök Stadında Pazar günü saat 14.00’da başlayacak olan müsabaka için antrenmanlara start verildi.  Makü Spor'un, 15 Kasım Çarşamba günü saat 17.00’da Burdur Atatürk Stadyumunda başlayan antrenmanlarının, cumartesi gününe kadar devam edeceği öğrenildi.

MAKÜ SPOR HAFTASONU GERÇEKLEŞECEK MÜSABAKAYA HAZIR MI?

MAKÜ Spor'un henüz 1 haftalık Teknik Direktörü olan Murat Türker: “Bu hafta Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı haftada Irlıganlıspor’la deplasmana gideceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Kolay bir maç olmayacaktır. Sonuçta deplasman ve aynı zamanda suni bir zemin olduğu için çok elverişli bir saha olduğuna inanmıyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz, inanıyoruz ki bu maçtan galip gelerek Burdur’umuza döneceğiz.

TRANSFER ÇALIŞMALARI NE DURUMDA?

1 hafta öncesine kadar transfer ile ilgili çalışmaları olduğunu açıklayan Murat Türker, konuya ilişkin son gelişmeleri aktardı. Türker: “Takımımız çok yoğun bir maç temposundan çıkmıştı, dolayısıyla 4-5 futbolcumuzda bir sakatlık durumu mevcuttu, bu nedenle transfer görüşmeleri için çalışmalar yapmıştık. Ancak sakat olan futbolcularımız geri döndükten sonra çalışmaları askıya aldık.  Şuan da mevcut kadromuzla çalışmalara devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. İlk 11’in henüz netleşmediğini, çalışmalara devam ettiklerini ekleyen Türker, sakatlanan ancak iyileşerek geri dönen futbolcuları ise Cumartesi gününe kadar çalışmalara alacaklarını ve son durumlarına bakarak kadroya alınıp alınmayacaklarının netleşeceğini dile getirdi.

 

H.Nesibe Solak