Flaş Haber Yeni

BURDUR LGS BİRİNCİLERİ VALİ ÖKSÜZ'Ü ZİYARET ETTİ

BURDUR LGS BİRİNCİLERİ VALİ ÖKSÜZ'Ü ZİYARET ETTİ

LGS BİRİNCİLERİ VALİ ÖKSÜZ’Ü ZİYARET ETTİ

Burdur’da Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye 1.’si olan öğrenciler Burdur Valisi Türker Öksüz’ü ziyaret ettiler.
Şehit Akif Altay Ortaokulu öğrencisi Çağlayan Dinçtürk ve Özel Bahçeşehir Ortaokulu öğrencisi Irmak Göker, bugün(28 Haziran 2024 Cuma) saat 14:00'de Burdur Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.

LGS’de 500 tam puan alarak Burdur’u gururlandıran öğrencilerden biri olan Bahçeşehir Ortaokulu öğrencisi Irmak Göker:  “Ben başarımı çok çalışmaya değil daha çok düzenli çalışmaya borçluyum. Çok fazla çalışan arkadaşlarım vardı ama ben belirli bir düzenimi oturttum ve o düzenimde devam ettim. Düzenimi asla aksatmadım ben başarımın buna borçlu olduğunu düşünüyorum, bu sebeple düzenli ve planlı çalışmanın önemli olduğunu düşünmekteyim.” dedi.

Yine LGS’de 500 tam puan alarak derece elde eden Şehit Akif Altay Ortaokulu öğrencisi Çağlayan Dinçtürk ise: “Belli bir düzeyde aslında çalışmak iyi, çokta çalışılabilir ama belli bir ayarı var. aşırıya da kaçmamak gerekiyor, belli bir süre sonra aşırıya kaçmak geriye atıyor bir şekilde. Ben çalışıyordum benden daha çok çalışan arkadaşlarım da vardı ama belli bir ayarda çalışıyordum, yani yeteri kadar çalışmakla oluyor.” ifadelerine yer verdi.

Burdur Valisi Türker Öksüz akabinde başarılarından dolayı her iki öğrenciye de çeyrek altın takdiminde bulunarak tekrar tebrik etti.

Ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci ile okul müdürleri ve veliler hazır bulundu.

H.Nesibe Solak