Flaş Haber Yeni

BURDUR İTFAİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

BURDUR İTFAİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

İBRAHİM ÇELEN(24) GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI SONRASI VEFAT ETTİ
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli Muharrem Çelen geçirdiği elim trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. 28 Ekim 2023 Cumartesi günü sabah 09.00 sularında hususi otomobili görevli olduğu işine giderken Burdur-Antalya karayolu İnsuyu kavşağından sebebi belirlenemeyen bir nedenden direksiyon hâkimiyetini kaybetti, şarampole yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermeleri üzerine kaza yerine ilgili ekipler sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri 24 yaşında Muharrem Çelen’in hayatını kaybettiğini belirledi.
Nöbetçi savcının yaptığı incelemeler sonrası elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Çelen, Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hakkın rahmetine kavuşan Muharrem Çelen’in memleketi Burdur Kayaaltı Köyü mezarlığında 28 Ekim 2023 Cumartesi günü (bugün) öğle namazına müteakip toprağa verilecek.

BAŞKAN ERCENGİZ BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda: “Maalesef bu kez biz kaybettik Muharrem. Bu sabah mesaiye gelirken elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz itfaiye personelimiz Muharrem Çelen bizi çok ama çok üzdü. Hayatının baharında henüz 24 yaşındaydı. Mekânın cennet olsun efendi çocuğum benim.” dedi.

HABER (HALİL İBRAHİM KARA)

FOTOĞRAF (İHA)