Flaş Haber Yeni

BURDUR İLÇELERİNİN SORUNLARINI MİLLETVEKİLİ AKBULUT MECLİSE SUNDU

BURDUR İLÇELERİNİN SORUNLARINI MİLLETVEKİLİ AKBULUT MECLİSE SUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut Burdur Bucak, Çeltikçi, Çavdır, Gölhisar ve Yeşilova ilçelerinden gelen talepleri meclise sundu.

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Milletvekili Akbulut;'' Bucak, Çeltikçi, Çavdır, Gölhisar ve Yeşilova ilçelerimizden gelen sesler Gazi Meclisimizde. İlçelerimizden gelen talepleri seslendirmeye devam edeceğiz.'' İfadelerine yer verdi.

Yaptığı videolu paylaşımda Milletvekili Akbulut:

“Burdur Bucak’ta; Gündoğdu, Avdancık, Karapınar Köy halkı doğalgazı, Kızılköy halkı 2B sorununa çözüm beklemekte. Marangozcular ve otoboyacılar esnafları kendi sanayi sitelerinin kurulmasını, Bucak halkı ise içme suyu tesisatındaki aspetli boruların değişmesini istemektedirler. Çeltikçi ilçemizde sadece Organize Sanayi’den geçen doğalgazdan çeltikçi ilçe halkının da yararlanmasını, Çavdır ilçemizde kapatılan adliye, TEDAŞ, Halk Bankası, pancar bölge şefliği ve sulama birliğinin tekrar açılmasını,  Gölhisar halkımızın talep ettiği kapalı sistem sulama projesine yetkililerden bir an önce cevap verilmesini, Yeşilova sınırları içinde bulunan tarım arazilerinin tarıma elverişli değil ibaresi ile milli emlak tarafından yüksek fiyatlarla büyük sermayelere satılmaktadır.” dedi.

Hale Pak