Flaş Haber Yeni

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü 71 personel alacak

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü 71 personel alacak

-Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere alımı yapılacak 11 bin 317 işçinin 71’i Burdur’da görevlendirilecek.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Burdur İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çeşitli meslek kollarında çalıştırılmak üzere toplamda 71 eleman alınacak. Personel alımları İŞKUR aracılığıyla yapılacak. Açıklanan ilanlara başvurular 2 Aralık 2022 Cuma günü sona erecek. Adaylar başvurularını; esube.iskur.gov.tr adresinden, Alo 170 hattından ya da İŞKUR hizmet merkezlerine bizzat giderek yapabiliyor.

İŞTE AÇIK POZİSYONLAR

1 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, 2 Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, 2 İnşaat Boyacısı/Boyacı, 44 Temizlik Görevlisi, 1 Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi, 1 Marangoz, 4 Klinik Destek Elemanı, 14 Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız) ve 2 Elektrikçi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Açık pozisyonlara başvurular için genel şartlar şu şekilde açıklandı;

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan şartları taşımak. (Yabancı uyruklu adaylar tercih yapamayacaktır.)
  2. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.
  3. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.
  4. Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak (28/11/1982 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).
  5. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak ve istenilen diğer belgelere son başvuru tarihi itibarıyla sahip olmak.
  6. Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmadığını belgelemek (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).
  7. İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.
  8. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğince arşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yönünden bir engeli bulunmamak.

Mine Kaya