Flaş Haber Yeni

BURDUR İL ÖZEL İDARESİ DEPREM YARALARINI SARMAYA DEVAM EDİYOR

BURDUR İL ÖZEL İDARESİ DEPREM YARALARINI SARMAYA DEVAM EDİYOR

  • BURDUR İL ÖZEL İDARESİ DEPREM YARALARINI SARMAYA DEVAM EDİYOR

•             Genel Sekreter Ertilav, Hatay’da 3887 işyerinin yapılmaya başlandığını ve bu işyerlerinden Avukatlar Sitesi ile Mali Müşavirler ve Sigortacılar Sitesine iş yeri sahipleri tarafından Burdur’un isminin verildiğini açıkladı.

özel Haber Halil İbrahim Kara

6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizde meydana gelen depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. ‘Yüzyılın felaketi’  olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen depremlerde bir çok insanımız hayatını kaybetmiş, birçok bina da yıkılarak kullanılamaz hale gelmişti. Devletimiz  öncülüğünde başlatılan çalışmalarla önce arama-kurtarma çalışmaları başlatılmış, akabinde devlet-millet el ele vererek  deprem yaralarının sarılması  çalışmalarına ağırlık verilmişti.  Hayırsever milletimizin destekleri ile deprem yaralarının sarılması için başlatılan çalışmalara  hemen hemen her ilde görev yapan kamu kurumları, sivil toplum örgütleri de destek vermiştir.

BURDUR İL ÖZEL İDARESİ’NDEN TAM DESTEK

Deprem yaralarının sarılmasına ilişkin Burdur’da destek veren kurumların başında  Burdur Valiliği Burdur İl Özel İdaresi geliyor. Hatay Defne’de ‘Koordinatör Vali’ olarak görevlendirilen  Burdur’un gururu Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş başkanlığında  bir çok çalışmalar yapılmıştı.

Burdur İl Özel İdaresi tarafından   6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketinde  toplam 154 personel,   55 araç ile Gaziantep Islahiye ve Hatay Defnede deprem koordinasyonuna destek verilmiştir.

HATAY’DA 2 SİTEYE BURDUR’UN İSMİ VERİLDİ

Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav; Hatay’da yapılan 2 siteye Burdur’un isminin  verildiğini duyurdu. Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimizin sorusunu yanıtlayan Genel Sekreter Ertilav: “Hatay-Burdur Avukatlar Sitesi ve Hatay-Burdur Mali Müşavirler ve Sigortacılar Sitesi yapıldı.” dedi.

Halil İbrahim Kara

hatay defne