Flaş Haber Yeni

BURDUR HALK OTOBÜSLERİ GÜZERGAHLARINDA BÜYÜK DEĞİŞİM

BURDUR HALK OTOBÜSLERİ GÜZERGAHLARINDA BÜYÜK DEĞİŞİM

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Burdur programı kapsamında Burdur Halk Otobüsleri güzergahlarında da değişiklik yapıldı.

Burdur’da bugün saat 14.00’den itibaren aşamalı olarak uygulanacak trafik tedbirleri kapsamında; Atatürk Caddesi ile Cumhuriyet Meydanına bağlantısı olan Eski Adliye Caddesi, Gazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Kışla Caddesi, Şehit Özpolat Caddesi, Namık Kemal Caddesi Şehit Emeksiz Caddesi, Güzelleştirme Caddesi, Kalekapı Caddesi, stadyum ve çevresinin trafiğe kapatılacağı bildirilmişti. Trafiğe kapatılan caddeler istikametinde sefer yapan halk otobüslerinin de güzergahları değiştirildi.

Burdur Halk Otobüsleri geçici güzergahları

Burdur’da bazı caddelerin trafiğe kapalı tutulması nedeniyle Burdur Halk Otobüsleri, gidiş ve dönüş güzergahlarına göre kargocular caddesi ile çay boyu mevkiinden köprü başı mevkiine bağlanan caddeleri kullanacak.

Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilgiç gazetemiz muhabirine verdiği röportajda, “Burdur Cumhuriyet Meydanı ile bağlantısı olan yolların trafiğe kapatılması nedeniyle, bu yolları kullanmakta olan otobüslerimiz; Köprü Başı mevkiinden Arasta istikametinden Salı Pazarı yanını kullanarak Ofisin altından İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi’ne inecek, oradan da Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü / Uçağın önünden Yunus Emre Caddesi’ne 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’na çıkacaklar. Araçlarımız bu istikametten daha sonra gidecekleri istikamete doğru diğer caddeleri kullanmak üzere dağılacaklar. Dönüş yolunda ise yine ilgili mevkiiye göre bazı araçlarımız Çay Boyu istikametinden Köprü Başına gelecekler. Bu yapılan düzenleme, belirtilen caddelerin trafiğe kapalı tutulduğu süre için geçerli olacak.” dedi.

Mine Kaya