Flaş Haber Yeni

BURDUR GENEL SAĞLIK İŞ SENDİKASI’NDAN VEKİLLERE ZİYARET

BURDUR GENEL SAĞLIK İŞ SENDİKASI’NDAN VEKİLLERE ZİYARET

BURDUR GENEL SAĞLIK İŞ SENDİKASI’NDAN VEKİLLERE ZİYARET

Burdur Genel Sağlık İş Sendikası İl Temsilciliği Burdur Milletvekillerine yeni hastanedeki beklentilerini içeren dosyaları ilettiler.

Genel Sağlık İş Sendikası Burdur İl Temsilciliği, 28 Eylül 2023 tarihinde AK Parti Milletvekili Adem Korkmaz ve 29 Eylül 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut’u ziyarette bulunarak yeni hastane için beklentilerini içeren dosyayı iletti.

Konuyla ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Genel İş Sendikası Burdur İl Temsilciliği:

“İlimiz Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz ve Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir. İl yönetimimizin hazırlamış olduğu sağlık çalışanlarının talepleri, hizmete devam etmekte olan hastanedemizdeki eksiklikler ve yeni hastanemizdeki beklentilerimizi içeren dosyamız sendikamız vasıtası ile iletilmiştir. Vekilimiz Adem Korkmaz ve İzzet Akbulut’a sağlık emekçilerine verdikleri destekten dolayı il yönetimimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ederiz. Ziyaret ve toplantılarımız tüm parti teşkilatları ve il valimiz ile devam edecektir.” denildi.

Haber Merkezi