Flaş Haber Yeni

BURDUR GENÇLİK VE SPOR KADIN FUTBOL TAKIMI, MUHTEŞEM GALİBİYETLE 5-2 KAZANDI

BURDUR GENÇLİK VE SPOR KADIN FUTBOL TAKIMI, MUHTEŞEM GALİBİYETLE 5-2 KAZANDI

Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı, Muhteşem Galibiyetle 5-2 Kazandı

Burdur Gençlik ve Spor kadın futbol takımı, 06-04-2024 Cumartesi günü saat 12:00'da Antalya Ümit Karan Kadın Futbol Takımı ile karşılaştı ve sahadan 5-2'lik bir galibiyetle ayrıldı. Üçüncü lig 8. grupta mücadele eden takımımız, muhteşem bir performans sergileyerek önemli bir galibiyet elde etti.

Maça büyük bir baskıyla başlayan Burdur Gençlik ve Spor kadın futbol takımı, adeta rakibini kendi sahasına hapsetti. Maçın ilk yarısında Fatma Nur Şahin ve kaptan Eda Yılmaz'ın golleriyle 2-0 öne geçen takımımız, üstünlüğünü ilk yarıda sağlamlaştırdı.

İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan Burdur Gençlik ve Spor kadın futbol takımı, hemen başında penaltı kazandı ve Hilal Şahin'in ayağından üçüncü golü buldu. Takip eden dakikalarda Fatma Nur Şahin'in iki golü dahayla skoru 5-0'a getiren takımımız, rakibine iki gol şansı tanısa da maçı kazanmayı başardı.

Bu galibiyetle puanını 9'a yükselten Burdur Gençlik ve Spor kadın futbol takımı, grupta 4. sıradaki yerini korudu ve gelecek mücadeleler için moral depoladı.

H.NESİBE SOLAK