Flaş Haber Yeni

BURDUR GENÇ İHH, SERENÇAY KANYONU'NDA

BURDUR GENÇ İHH, SERENÇAY KANYONU'NDA

SERENÇAY KANYONU'NDA GENÇLERLE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Burdur Genç İHH, "Gençlerle Doğa Yürüyüşü" etkinliği kapsamında Serençay Kanyonu'nda keyifli anılara imza attı.

  

31 Aralık 2023 Pazar günü saat 12.00’da düzenlenen etkinliğe, liseli ve üniversiteli öğrenciler katıldı. Etkinlik, Askeriye Köyü’nde bulunan Serençay Kanyonu’nda gerçekleşti. İl merkezine yakın konumda olan Serençay Kanyonu'nda, 9 km'lik ilk yürüyüş gerçekleştirildikten sonra gençler, mağaralara tırmanarak şehitlerimizin anısına Türk Bayrağı'nı açarak etkinliği tamamladılar.

Burdur İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Çetinkaya her ay farklı bir yerde gerçekleşecek olan Doğa Yürüyüşü etkinliğine bütün gençleri davet ederek; "Genç İHH birimimize teşekkür ediyorum. Son dönemlerde teknoloji bağımlısı olan gençlerimizi doğayla buluşturmak ve sosyal aktivite ile kaynaşmalarını sağlamak amacıyla yapılan etkinlik ile çok fazla bilinmeyen ama il merkezine çok yakın ve görülmeye değer olan Askeriye Köyü Serençay Kanyonu'na giderek güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler.
Etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan başkan yardımcımız Hüseyin Büyükkeleş'e, Arama Kurtarma ekip liderimiz Mehmet Okan'a, Genç başkanımız Rümeysa Akyol'a ve lise birim başkanımız Zeynep Aytar'a ve katılımcı gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Her ay bir farklı bir yerde gerçekleştirmeye devam edeceğimiz etkinliğimize tüm gençlerimizi davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

MELİSA ADINISEVER