Flaş Haber Yeni

BURDUR GAZETESİ 70 YAŞINDA!

BURDUR GAZETESİ 70 YAŞINDA!

Çağdaş Burdur Gazetesi'nin sahibi Hasan Ali Daldal, Yazı İşleri Müdürü Ali Arıkanoğlu ve gazete personeli, Burdur'un önde gelen yayın organlarından biri olan ve 70. yaşını kutlayan Burdur Gazetesi'ni ziyaret etti.

  

Ziyaret sırasında, Burdur Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Adnan Taraşlı'nın önderliğinde gerçekleşen buluşmada, Hasan Ali Daldal, gazetenin yeni yayın döneminde başarılar dileyerek, basın-yayın sektörü hakkında sohbet etti.

BURDUR VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN YEREL GAZETELERE TEŞEKKÜR

Burdur Valisi Türker Öksüz, Anadolu Ajansı Burdur Muhabiri Bilal Altıok ve İHA Burdur Muhabiri Sercan Kurban’ın da katıldığı bir ziyarette konuştu. Vali Öksüz, gazetenin kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, gazetenin 70 yıllık geçmişine değindi ve bu süreçte emeği geçen tüm yönetici ve çalışanları tebrik ederek başarılar diledi.

Çağdaş Burdur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Ali Daldal'dan 70. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Çağdaş Burdur Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Hasan Ali Daldal, Burdur Gazetesi'nin 70. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında gazetenin tarihine vurgu yaparak önemli bir dönüm noktasını temsil ettiğini belirtti ve gazete çalışanlarını kutladı. Daldal mesajında; “Zor şartlarda yayın hayatını sürdüren Burdur’un en köklü gazetelerinden Burdur Gazetesi’nin 70’inci kuruluş yıl dönümü kutlar, daha nice yıllara ulaşmasını temenni ederim.” dedi.

MİNE KAYA