Flaş Haber Yeni

BURDUR ESNAFI KADIN FUTBOL TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR

BURDUR ESNAFI KADIN FUTBOL TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR

Burdur Esnafı, Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının çağrısına duyarsız kalmadı.

 

Uzun yıllardır Burdur halkına hizmet veren Çiçek Kardeşler Konfeksiyon Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımına mont desteğinde bulunurken; Derin Dedektör ise forma sponsorluğunda bulundu.

Takıma mont desteğinde bulunan Çiçek Kardeşler Konfeksiyon sahibi Halil Çiçek; Öncelikle Altan hocama teşekkür ediyorum şehrimizin kızlarına öncelik gösterip, takımı 3’üncü Lig’e taşıyıp müsabaka gerçekleştirdiği için. Bizde kendi içimizde böyle bir şeye destek verdiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Kızlarımıza başarılar diliyoruz ligde. İnşallah daha iyi liglerde temsil ederler. “ ifadelerine yer verdi.

Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımına forma desteğinde bulunan Derin Dedektör sahibi Kemal Tarık Arık ise; Burdur’da Gençlik ve Spor Kadın Futbol takımına reklam sponsoru olduk. Bize bu fırsatı veren Altan hocamıza forma sponsorluğunda bizi tercih etiği için çok teşekkür ederiz. Genç kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Umarız önleri açık olur. Türk kadının gücünü Filenin Sultanlarında gördük. Dünyaya diz çöktürdüler. İnşallah bizim kardeşlerimiz de başarılı olurlar. Müsabakalarda başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Uludağ Pide ve Kebap Salonu ise Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımına ayakkabı sponsorluğunda bulundu. 

Gençlik ve Spor Kaıdn Futbol Takımı Antrenörü Saliha Altay Topçu ve takımın yetkilisi Altan Zengin, Çiçek Kardeşler Konfeksiyon sahibi Halil Çiçek ile Derin Dedektör sahibi Kemal Tarık Arık’a ve Uludağ Pide ve Kebap Salonu sahibi Mustafa Bey'e sponsorlukları ve takıma destekleri için teşekkür ettiğini dile getirdi.

H.NESİBE SOLAK