Flaş Haber Yeni

BURDUR ESKİ ŞEHİR KULÜBÜNDE, ÇOCUK RESİM SERGİSİ AÇILDI

BURDUR ESKİ ŞEHİR KULÜBÜNDE, ÇOCUK RESİM SERGİSİ AÇILDI

Burdur Belediyesi Kültür Sanat Atölyesi çalışmaları kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuk Resim Sergisi açıldı.


Çocuk Resim Sergisi, 23 Nisan 2024 Salı günü 14.30’da Burdur Belediyesi Eski Şehir Kulübü’nde gerçekleşti. Sergiye, Burdur Belediye Başkan Yardımcı Hülya Eraslan, Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kemal Dönmez, Resim Öğretmeni Hülya Altuğ, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.
Serginin açılışı Burdur Belediye Başkan Yardımcı Hülya Eraslan tarafından yapıldı. Açılış sonrası eserleri inceleyen Başkan Yardımcı Hülya Eraslan, çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

ÇOCUK RESİM SERGİSİ 1 HAFTA BOYUNCA AÇIK 

Burdur Belediyesi’nde 23 yıldır gönüllü olarak kültür sanat çalışmalarına destek veren resim öğretmeni Hülya Altuğ, çocuk resim sergisinde yaşları 6-13 arasında değişen öğrencilerin 600’e yakın resim sanat çalışmasının sergilendiğini ve serginin 1 hafta boyunca açık kalacağını ifade etti.

ÖĞRENCİLERDEN ÖĞRETMENLERİNE JEST

Sergide eserleri bulunan öğrenciler, bu çalışmalarda kendilerine destek olan öğretmenlerine Hülya Altuğ’a çiçek takdim ettiler. 
  
H. Nesibe Solak