Flaş Haber Yeni

Burdur beyaza büründü Burdur beyaza büründü

Burdur beyaza büründü  Burdur beyaza büründü

,,,,Burdur'da uzun bir aradan sonra kar yağdı. Bugün (18 Ocak 2022salı) sabah saatlerinde yağan kar çiftçiler tarafından da memnuniyetle karşılandı Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay Uzun bir aradan sonra yağan karı memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Kubilay: 'Yağan kar yağışına memnuniyetle karşıladık. Allah devamını getirsin inşallah' dedi.

KISA SÜRELİ YOL KAPANDI

Öte yandan kar yağışı dolayısıyla Burdur Ankara Burdur Isparta karayolunda erken saatlerde yola çıkanların yolda kaldıkları görüldü. Burdur Ankara karayolu 2. Organize Sanayi Bölgesi güzergahında sabah 07.30 da kamyonetlerin kayarak yoldan çıktığı bazı araçların ise yolu tıkadığı görüldü.
ilgili ekiplerin başarılı çalışmaları sonrası kısa süreli kapanan yollar yeniden güvenli olarak araç trafiğine açıldı. Gün boyu tuzlama çalışmalarında bulunuldu.
KENT MERKEZİNDEKİ DURUM
Burdur Kent merkezinde Burdur Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün öncelikli olarak ana yollarda tuzlama çalışmaları yaptığı gözlemlendi. Kaldırımlarda ise kar kürüme çalışmaları yaptı.
YOLDA KAYAN ARAÇLAR OLDU
Burdur kent merkezinde DE erken saatlerde yola kendi araçları ile çıkan sürücüler zor anlar yaşadı. Kaygan hale gelen yolda araçlarını sürmekte zorladılar.
KAR TOPU OYNADILAR
Karın yağmasını sevinçle karşılayan bazı Burdur halkı ise sokaklara çıkarak kartopu oynadı. Bazıları ise kar manzaralı fotoğraf çekerek sosyal medya hesaplarından paylaştılar. HALİL İBRAHİM KARA