Flaş Haber Yeni

Burdur Belediyesi’nden spora destek

Burdur Belediyesi’nden spora destek

-Burdur Belediyesi, Burdur Gençlik Spor Kulübü Derneği’ne ayni yardımda bulunacak.

Burdur Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı’nda ek gündem maddesi olarak görüşülen, Burdur Gençlik Spor Kulübü Derneği’ne 160 Bin TL tutarında ayni yardım yapılması hususu, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ayni yardım hususunu; “Birçok dalda spor kulübümüz var artık. Geçtiğimiz günlerde bir spor dalında başarı kazanan sporcularımız yüzümüzü güldürdü. Kulübümüzün bu yıl; eşofman, forma, spor malzemesi olarak tüm kulüplerimize toplamda 160 Bin lira olarak bir ayni yardım talebi var. Bununla ilgili bir talepte bulundular.” sözleriyle açıkladı.

Başkan Ercengiz konuşmasının devamında; “Gençler spor yapıyor, kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar. Biz de bundan mutlu oluyoruz. Biz çocuklarımızı spor yaparken görünce, gerçekten birçok kötü alışkanlığın dokunma yaşının tek haneli rakamlara kadar düştüğünü de görünce ‘Aman spor yapsınlar da biz elimizden geleni yapalım.’ dediğimiz bir noktadayız. O yüzden 160 Bin liralık bir ayni yardımı da seve seve gönüllü yapacağımızı ümit ediyorum.” diyerek Gençlik Spor Kulübü Derneği’nce talep edilen yaklaşık maliyet tutarı 160 Bin TL olan ayni yardımların Burdur Belediyesi tarafından karşılanması hususunu meclis üyelerinin oylarına sundu. Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin ayni yardım talebi, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Mine Kaya