Flaş Haber Yeni

BURDUR BELEDİYESİ BİMTAŞ 2’NCİ AKARYAKIT İSTASYONUNU AÇTI

BURDUR BELEDİYESİ BİMTAŞ 2’NCİ AKARYAKIT İSTASYONUNU AÇTI

Burdur Belediyesi Bimtaş  2’inci akaryakıt istasyonunu Fethiye- Burdur karayolu üzerinde Ilıca mevkiinde açıldı.

BİMTAŞ ile masaya oturan Opet, Burdur  Belediyesi ile anlaştı. İkinci akaryakıt istasyonunun açılmasına olanak sağladı.

İkinci istasyonun açılışı 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’da gerçekleşti. Fethiye – Burdur Karayolu üzerinde Ilıca mevkiinde bulunan Burdur Belediyesi BİMTAŞ Opet istasyonunun açılışına Burdur Belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediye Başkan Yardımcıları, Opet Antalya Bölge Müdürü Barış Korkmazyörür ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmalarının ardından dua edilmesiyle birlikte Opet markasının ikinci istasyonu kurdele kesimiyle açıldı. Açılışın ardından Başkan Ercengiz, Opet’in ikinci şubesini gezerek bilgi aldı.

Açılışının sonunda Opet Antalya Bölge Müdürü Barış Korkmazyörür tarafından Başkan Ercengiz’e plaket takdim edildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Opet Antalya Bölge Müdürü Barış Korkmazyörür, istasyon açılışından katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, Burdur’da ikinci istasyonlarını açmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

İkinci istasyonun açılışında konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 5 yıl aradan sonra Opet markasıyla birlikte yeniden masaya oturduklarını ve anlaştıklarını ifade etti. Başkan Ercengiz yaptığı konuşmada: “Aradan geçen 5 yıl içerisinde biz şunu gördük. Doğru bir markaysanız eğer, doğru bir markanız varsa vatandaşın tercih edilme noktasında birinci nedensiniz. İkinci neden sağladığınız hizmet. Üçüncü neden vatandaşın bu hizmet ve marka değerinin üzerinde koyduğu kişisel beklentilerine karşılık bulabilmesiyle ilintilendirilen birçok gerekçe sunulabilir ama bunların içinde en değerli olanı yüzde 60-70 oranında marka değeridir.” dedi.

“BİR SÖZÜ DAHA TUTABİLMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: “Biz en azından vatandaşımıza verdiğimiz bir sözü daha tutabilmenin haklı gurunu yaşıyoruz. Bugün bu markayı Burdur’a getirerek, belki yol ticaretinde bu bölgeye katkı sağlayacak bir adım atmış oluyoruz. Çünkü sonuç itibariyle hepimiz yola çıktığımız zaman bilindik bir markanın istasyonunda durup, ihtiyaç gidermek, oradan alışveriş etmek hepimizin öncelikli tercihi oluyor.” sözlerine yer vererek istasyonun Burdur halkına, Burdur Belediyesine, Opet genel müdürlüğüne hayırlı uğurlu olmasını, bol bereketli kazançlar elde edilmesini diledi. Başkan Ercengiz, Burdurluların bu istasyonları kullanarak mikro milliyetçiliği ve Burdur vatanseverliklerini göstermelerini istedi.  

H. Nesibe Solak- Zuhal Daldal