Flaş Haber Yeni

BURDUR BAROSU’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

BURDUR BAROSU’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

BURDUR BAROSU’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI


Burdur Barosu’nda başkanlık devir teslim töreni yapıldı.
Burdur Barosu Başkanı Av. Ramazan Gedik, 5 Ekim 2024 tarihinde yapılan seçimle başkanlık görevine gelen Av. Meltem Özdemir’e görevi devretti.
Devir Teslim Töreni, bugün saat 16.00’da Adliye Baro Başkanlığı katında gerçekleşti. Törene, Av. Ramazan Gedik, Baro Başkanı Av. Meltem Özdemir ile çok sayıda avukat katıldı.


Devir Teslim Töreninde konuşan eski Başkan Av.Ramazan Gedik: "Burdur barosu bugün yine bir devir teslim törenine belki de ilk olacak bilmiyorum tarihte. Burdur Barosu her zaman avukatlık, avukat sorunları avukat dayanışmasında öncü olmuştur, bunun için mücadele etmiştir. Ama bunun dışında Türkiye Cumhuriyeti’nin temel niteliklerine de bağlı kalarak demokrasi, insan hakları, laiklik, hukuk devleti ilkeleri için mücadele etmiştir Biz bu görevi bugüne kadar bu mücadelelerle geçirdik. Şimdi devrediyoruz görevimizi. Yeni yönetimi daha geliştirecek daha iyileştirecektir,  ona hiç şüphem yok. Kendilerini tebrik ediyorum, yeni seçilen göreve gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” diyerek, çiçek takdim etti.

Devir teslim sonrası konuşan yeni Başkan Av. Meltem Özdemir konuşma gerçekleştirdi.

H. NESİBE SOLAK